Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Dopet i vatten

( Av. Jörgen Milton)

För dig som tagit emot Jesus som frälsare så följer dopet i vatten som ett naturligt steg i tron. Det är en proklamation inför människor och andevärlden att du valt att följa Jesus.
Själv har jag genom åren haft previlegiet att få döpa flera människor till Kristus. Och jag kan vittna om personer som upplevt befrielse och glädje just vid dopet.

Apg. 2:38
Petrus svarade: ”Omvänd er och låt er alla döpas i Jesus Kristus namn, så ska ni få förlåtelse för era synder. Ni ska då också få den heliga Anden som gåva.
Här ser vi ett löfte från Gud där han lovar oss den Helige Ande som gåva, om vi efter att ha omvänt oss (blivit frälsta) också blir döpta i vatten. Dopet är också tecken på att vi lagt ner vårt tidigare liv och nu dött och uppstått med Kristus Jesus.
Med dopet i vatten förklarar du att du tar din tro på allvar. I många länder i världen börjar en förföljelse av de kristna just efter dopet.Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.