Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Drömmen - Konungens återkomst

( Av. Jörgen Milton)

Jag hade en stark dröm i natt. Jag befinner mig i Israel tillsammans med några personer. Vi åkte runt i det heliga landet. Plötsligt befinner jag mig på en avlägsen kall och snöig plats, tror att det är på Grönland eller nordpolen. Där träffar jag en jude. Jag är väldigt ivrig när jag försöker förklara för honom.
- Du måste åka hem till Israel, åk nu. DIN KONUNG KOMMER. - DIN KONUNG KOMMER. Sedan är jag tillbaka i Israel och sitter i en bil på väg någonstans.
När jag plötsligt ropar ut DIN KONUNG KOMMER. Den helige Andes kraft och frid sköljer över mig i vågor då jag ropar DIN KONUNG KOMMER. Kraften är så stark att jag inte kan stå upp själv. /Drömmen är slut.
För oss som tror är denna dröm en uppmuntran om att Herren Jesus snart är här för att hämta oss. Att han även snart kommer sätta sina fötter igen på oljeberget och vara judarnas och vår kung för evigt. Men för dig som inte givit ditt liv till Jesus är det en varning om att tiden är mycket kort och att idag är den dag då du behöver omvända dig till honom.
Fick drömmen i natt. 30 Juni.Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.