Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Ett Gudsmöte i Unga år

( Av. Jörgen Milton)

Jag vill berätta om ett alldeles speciellt gudsmöte som jag hade som barn.
En kväll hade jag tittat på en bibeldramatisering på tv, och jag blev väldigt tagen av denna film. När jag sedan skulle gå och lägga, låg jag bara och snurrade i sängen och kunde inte sova. Guds närhet var så påtaglig. Plötsligt när jag ligger där upplever jag hur mina fysiska öron öppnades och jag hörde en röst. Den lät som beskrivningen i uppenbarelseboken av ljudet av stora vatten. Jag förstod att det var Herren som ville tala till mig. Han berättade för mig om att jag i framtiden skulle bli missionär, men att jag skulle få gå egendom många svåra perioder i livet. Men att han alltid skulle vara med mig.
Nu är det 40 år sedan detta gudsmöte, och jag kan bara konstatera att mitt liv blev som Herren sagt. Jag åkte på missionsfältet Indien vid 20 års ålder och några år senare startade jag missionsorganisationen Barmhärtighetsmissionen. Jag har fått vara med och se många människor möta Jesus genom åren, både i Indien och Filippinerna. Jag har fått vara med och dela ut mat och kläder till fattiga. Men i allt detta har jag haft många psykiskt tuffa år. Då jag upplevt hur hela min tillvaro har rämnat . Men som han lovade, så har Herren alltid funnits där när jag behövt honom. Jag har många gånger råkat befinna mig på farliga platser men Herrens beskydd och änglar har alltid funnits där.
Du ska veta min vän att Herren är en verklighet och han vill leda ditt liv också.
Han är värd att satsa på. Det finns inget bättre än att ge upp sitt eget bristfälliga liv och låta kungar kung och Herrars Herre, Jesus ta över och ge ditt liv ett innehåll.
Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.