Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Frälsningen i Jesus - Början på något nytt


( Av Jörgen Milton)

En del tror att om du bara blir frälst så är du färdig och klar. "thats it". Men så är det inte. Frälsningen är bara början på din andliga utveckling. Sedan behöver du växa till i din tro. Precis som ett nyfött barn så behöver du få mat för att utvecklas. Den andliga mat som du behöver som frälst är att umgås med Jesus genom bön och bibelläsning, samt lyssna till predikningar. Det får dig att växa som kristen och gör dig stark, så att din tro består provet när tvivel försöker få dig på fall. Det finns inga genvägar i det kristna livet, lika lite som det skulle finnas genvägar i ett barns utveckling. Men precis som för ett barn så lär den sig genom erfarenheter och misstag. Som kristen kommer du göra många misstag, men då är det bara att ta nya tag. Jesus finns alltid där för att lyfta dig då du har ramlat och slagit dig.
Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.