Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Har du fått en fel bild av Gud


(Av. Jörgen Milton)

Jag vet att ni finns därute på nätet. Alla ni som genom någon oförståndig kristen eller församling många år har levt med en felaktig Guds bild. En bild av en sträng gubbe som vill straffa dig så fort du gjort något fel. Kanske har du fått höra att det kristna livet handlar om en massa måsten och förbud. T. ex är du kristen får du inte dricka, du får inte gå på bio, du får inte ta makeup mm.
Min vän detta är en felaktig bild av Gud. Sådan är han inte. Det du fått höra är människors påbud och regler, och har inget att göra med det äkta livet med Gud.
Redan på bibelns tid gick Jesus hårt åt de religiösa ledarna som ville binda upp människor i lagiskhet. Men Jesus vill ge dig en relation med honom, inte en ny religion. Han vill frälsa dig för att han älskar dig så högt. Och inte kan tänka sig att du ska vara åtskilld från honom.
Istället för en sträng gubbe så är Gud en far som älskar dig, en far som bryr sig om varje steg du tar.
Jag har skapat gruppen Upptäck Jesus för att på detta sätt ge alla er en äkta oförvanskad Guds bild. Som kan hjälpa dig ut från alla måsten och in i hans frid och nåd.

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.