Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Jesus är den enda vägen


(Av. Jörgen Milton)

Jesus sa i Joh.14:6

" jag är vägen sanningen och livet, ingen kommer till fadern utom genom mig".

Vad betyder det egentligen kanske du tänker, jo exakt som det står. Det finns bara en väg till det eviga livet och den går genom Jesus kristus. Kanske tycker du att det låter för exklusivt att bara en väg finns till himlen och att den går genom Jesus.

Idag erbjuder världen ett smörgåsbord av andlighet. Där man kan välja mellan allt som New age,Hinduism, Buddism mm.mm. Då lockas man gärna att tro att det finns många vägar till Gud.
Men faktum är att det är bara vägen genom Jesus som är den sanna vägen till Gud, de andra är plagiat som inte leder rätt utan har sin grund hos fienden djävulen.
Djävulen arbetar med att föra dig in på villospår som senare leder till stort mörker i ditt liv och håller dig borta från den sanna vägen som är Jesus. Hos Jesus finns bara frid och glädje men inget mörker.
Här i denna grupp vill jag visa dig på sanningen i Jesus kristus. Och att du kan komma till honom och få ditt liv förvandlat precis här och nu.
Välkommen!


Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.