Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Längtar du efter frihet?

Frihetslängtan
( Av. Jörgen Milton)

Jesus sa om ni förblir i mitt ord är ni verkligen mina lärjungar. Ni ska lära känna sanningen och sanningen ska göra er fria.

Hur förblir vi då i Guds ord? - Jo genom att läsa bibeln dagligen och tänka på vad vi läser och bekänna hans ord. Genom det får vi verklig frihet. Jesus själv svarade djävulen, när han försökte fresta honom enbart med Guds ord. Det är det enda som biter på djävulen.

Genom att bekänna Guds löften över ditt liv dagligen, växer du till i din inre människa, och djävulen får automatiskt mindre att säga till om i ditt liv. Men lever du i synd är du syndens SLAV, säger Jesus. Det menas att om du vägrar göra upp med saker i ditt liv som inte passar med det kristna livet, blir du en syndens slav. Att vara en slav är knappast något roligt. Du kan vara slav under alkoholen eller något annat.

En slav har ingen egen bestämmanderätt. Är du syndens slav är det Synden som kontrollerar och styr ditt liv, och du kan inte vara fri och göra det du vill. Men säger du NEJ till synden och låter Jesus rena dig, då tappar synden sitt grepp och Jesus gör dig fri.

Därför är det så viktigt när du blivit frälst, att du lyssnar till ditt inre (samvetet). Och gör upp med det som inte känns ok längre att göra. Kanske behöver du hjälp i förbön av någon. Då ska du inte vara rädd att be om hjälp.

Att låta Jesus starta en reningsprocess i ditt liv är inte något negativt utan väldigt positivt. Alla som vill följa Jesus får erfara det förr eller senare. Men hur resultatet blir beror helt på hur villig du är att låta Jesus göra verket i dig.

Var inte syndens slav utan ta del av friheten i Jesus.Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.