Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Lev inte i synd, tex. Homosexualitet, hor mm


Lev inte i synd
(Av. Jörgen Milton)

Den som förblir i honom lever inte i synd. Den som fortsätter att synda har aldrig sett honom och känner honom inte.
1 Johannesbrevet 3:6 NUB
...................................
Här gör bibeln det väldigt klart att lever vi nära Jesus, då lever vi heller inte i synd. Eftersom den Helige Ande som bor i dig om du blivit frälst inte tillåter det. Har du syndat så vittnar ditt samvete om att något är fel. Då kan du bekänna din synd inför Herren och han förlåter dig. Men däremot om du förhärdar dig själv och låter synden leva kvar, kommer du snart att tappa din underbara kontakt med Jesus, och du befinner dig på minerat område, där djävulen enkelt kan komma åt din själ.
Det är det som gjort att många som en gång fått uppleva Jesus, faller av på vägen. Som troende behöver man varje dag läsa Guds ord och be. Då kommer ditt liv med Herren bli starkt och hållbart. Då kommer du kunna säga nej till djävulens frestelser och lögner när han attackerar dig.

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.