Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Sitter du fast i mörker?

(Av jörgen Milton)

För dig som sitter fast i mörker har jag en glädjande nyhet. När Jesus dog på korset, för dig och mig vann han seger över djävul och död för evig tid. Går du med Jesus behöver du aldrig vara rädd, för han finns ständigt vid din sida. Han har gjort det möjligt för oss vanliga människor att ta del av den enorma kraft som verkade i honom när han gick här på jorden.
Nu kanske du tänker. Hur kan lilla jag ta del av denna kraft. - Jo genom att tro på Jesus och använda hans namn. Att ropa Jesu namn då du känner dig otillräcklig. Djävulen och demoner vet, vad detta namn betyder, att det är det enda namn de är tvungna att böja sig under. När du använder det namnet och lever med Jesus är du på den segrande sidan. I det namnet har du beskydd.

ropa jesu namn


Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.