Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Riktig kärlek finns bara hos Jesus


Jesus träffar en samarisk kvinna


(Av. Jörgen Milton)

I Johannes evangelium 4 berättas det om hur Jesus träffar en kvinna från Samarien.
Judarna och Samarierna umgicks inte. Så att Jesus tog sig tid att prata med denna kvinna, bevisar att Jesus bryr sig om alla människor oavsett vilken hudfärg eller ras du har.

Han erbjöd denna kvinna livets vatten som bara han kunde ge.
Detta vatten är den Helige Ande som du och jag får som gåva då vi bekänner Jesus som frälsare och Herre i våra liv. När vi tar emot denna gåva, kan vi precis som Jesus beskrev, uppleva hur en glädje kan porla fram i vårt inre.

Han berättade också för kvinnan om hennes livssituation och hon insåg efter ett tag att Jesus var messias.

Precis som Jesus kände till kvinnans situation känner han till din. Han såg dig redan i din mammas mage. Han vet vem du är, dina fel och brister. Men han ser inte på det, utan har en annan bild av dig än du har. Han ser dig som upprättad. Han har planer för ditt liv.
Han kommer inte med fördömelse, utan erbjuder sin nåd och frälsning till alla människor. Hans kärlek är oändlig.

Kanske har du aldrig upplevt verklig kärlek, utan drivit omkring i olika relationer som inte gett någonting. Då vill Jesus visa dig att verklig kärlek finns, men endast hos honom.

Vänta inte med att säga JA till honom
Han väntar på dig.
Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.