Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Jesus mirakel - Vi överlevde krock med Långtradare

Överlevde mirakulöst!
krockad bil1

I slutet på Januari-2020 var Jag, min fru och pappa och besökte en vän till Pappa . På väg hem inträffade en mycket otäck bilolycka. Det var ett riktigt mirakel att vi alla överlevde med endast lindriga skador.
__________________________________________
Vi hade kört ett tag på E20 mot Laxå när bilen oförklarligt börja hacka och plötsligt stannade den mitt på körbanan. Pappa som körde hade inte en chans att flytta bilen från vägen eftersom det var en svag uppförsbacke. Vi sätter på varningssignal. Men vi känner oss lättade av att vägen är tvåfilig och att omkörningsfilen är ledig. Men vi bestämmer oss ändå för att lämna bilen. Mer hinner jag inte tänka förrän vi upplever en fruktansvärd smäll. Bilen kanar ett långt stycke av smällen innan den blir stående. Jag hinner inte tänka så mycket, allt går väldigt fort. Själv sitter jag på passagerarsidan jämte pappa. Det visar sig att det är den plats som klarat sig best.

Jag tittar hastigt mot pappa, som sitter helt livlös jämte mig och bakom mig sitter min fru också helt livlös. Då handlar jag helt impulsivt jag skriker ut Jesus samtidigt som jag lägger mina händer på dem och ber. Jag tror då att de är döda. Men efter någon minut vaknar de upp med smärtor.

Någon har ringt ambulansen och efter ett tag färdas vi till sjukhuset. Det visade sig att det var en stor långtradare som kört på oss bakifrån. Platsen som min fru satt på var så ihoptryckt att det var ett under att de fick loss henne. Förardörren gick inte att få upp, så bilen fick sågas sönder. Platsen bakom pappa var så hoptryckt, så om någon suttit där hade det varit en snabb död.

På sjukhuset blir vi röntkade och det visar sig att jag klarat mig med endast ryggsmärtor. Min pappa och fru blir kvar på sjukhuset några dagar med frakturer på ben och rygg, samt sår i huvudet.
Idag lever vi som vanligt men med full visshet om Guds enorma beskydd. Hade vi inte haft honom så hade vi inte levt idag. Fick reda på efteråt att smällen varit så stor att även långtradaren hade behövt repareras för 200.000kr.
Ta emot Jesus idag. Han är en verklighet att räkna med.
/Jörgen Milton

krockad bil2

jesus älskar dig

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.