Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Om Jesus kommer tillbaka idag

 

jesus

Om Jesus kommer tillbaka idag - ÄR DU FÖRBEREDD?
Idag är frälsningens dag (2kor 6:2)

Syftet med vår sida Jesus Lever idag är att visa dig på att Jesus är verklig, att han lever idag och att han söker dig. Han tvingar ingen, men han vädjar till dig och han älskar dig med evig kärlek. Jesus kommer mycket snart tillbaka, för att hämta dem som tror på honom. Det kommer bli en härlig dag om du har tagit emot honom i ditt hjärta.

Många bibliska profetior och nutida profetior visar på att Jesus kommer i vår tid. De flesta av bibelns profetior som ska ske innan Jesus kommer ,har redan skett. Så min viktiga fråga till dig är, Om Jesus kommer idag - är du förberedd? 

Vill du ha kontakt eller förbön när det gäller att ta steget att följa Jesus, hjälper jag dig gärna.
Du kan ringa eller skicka meddelande, och vill du får du vara annonym. Telefonnummer och kontaktformulär hittar du enkelt i vänsterspalten.

Jesus älskar dig!

jesus älskar dig

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.