Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Synd hindrar dig att möta Gud


Synd hindrar dig att möta Gud 

synd hindrar dig att möta gud

Synd binder dina händer. Synden hindrar dig att nå fram till Gud.
Därför kom Jesus syndfri och betalade priset för din synd.
För att du skulle kunna komma till himlen.

Du kanske säger: - Jag är en god person jag kommer till himlen.
Jag behöver inte Jesus

Det är en stor lögn


(Den största synden är att inte tro på Jesus och acceptera honom i ditt liv)
Har du inte tagit emot honom är du en syndare.

Det står i bibeln att alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud.
Jesus sa: - Jag är vägen, sanningen och livet  ingen kommer till fadern utom genom mig.

Det betyder. Att det finns bara en väg för dig till himlen, och det är genom Jesus,
att tro på honom och be honom förlåta dina synder.
Det är det som kallas att bli frälst.

Ta steget idag!


jesus älskar dig

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.