Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Tydliga tecken på att Jesus snart kommer tillbaka

Domedagen är nära
Foto. Pixabay

Många människor idag förstår att vi befinner oss i slutet på vår civilisation. Det som domedagspredikanter talade om och häcklades för under 1900-talet, talar nu oberoende  icketroende forskare om idag. Vi lever i en ytterst allvarlig tid med miljöförstöringar, krig översvämningar och tsunamis p.ga klimatförändringar. Vi får varje år värmerekord på värmerekord. Vi har pandemier som vi inte tidigare sett sån utbredning på. Alla dessa händelser och många andra förklaras i uppenbarelseboken i bibeln. Om vi läser framtidsprofetiorna där kan vi faktiskt se att de talar om vår tid.


Vi befinner oss i den sista tiden då Jesus har lovat att komma tillbaka och hämta dem som tror på honom. Därför är det så viktigt att vi har gett vårt liv till honom innan det är för sent. Pastor David Wilkersson fick en syn från Jesus som han skrev ner på 70-talet. Den handlade om vad som skulle komma i framtiden. Om vi idag ser i backspegeln kan vi konstatera att allt vad han skrev har i stort sett redan slagit in. Jag vill rekommendera alla att läsa den boken. Den går att beställa vi länken här. (Beställ synen).
Vill du få det rätt ställt med Gud, bed med i frälsningsbönen redan idag.Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.