Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Frälsningen - Bara början på det nya livet
Bibeln säger
2 Kor 5:17
Om någon är i Kristus är han alltså en ny skapelse.
Det gamla är förbi, något nytt har kommit.

Kanske har du nu bett till Jesus att du vill tillhöra honom, och bett honom förlåta dina synder. Då ska du också veta att det har hänt något stort även om du inte just nu upplever något särskilt. En del känner väldigt mycket andra inte, men det sitter inte i det utan i det aktiva val du gjort inför Gud. Nu börjar det nya livet för dig. Livet tillsammans med Jesus. Ta kontakt med med en levande kyrka i din närhet. En kyrka som predikar hela Guds ord. De kommer hjälpa dig vidare på trons vandring. Sen behöver du också döpa dig som ett aktivt led i ditt beslut av att följa Jesus. Det kan du ta upp med den kyrka du kommer gå till. Du kan också höra dig för om det finns någon alfakurs i någon kyrka.

Läs bibeln varje dag då växer du och blir stark i tron på Jesus. Börja i nya testamentet i Johannes evangelium, det kan jag rekommendera, vänta med gamla testamentet tills du blivit grundad i tron. Jag kommer lägga ut fler inlägg om vad du behöver som ny i tron.
Om du inte har någon bibel, så kan du enkelt ladda ner det gratis från google playbutik eller appstore.

Välkommen in i Guds familj!
/Jörgen Milton


Har du ännu inte tagit steget att bli frälst
gör det redan idag! Bed frälsningsbön 

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.