Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Guds kärlek till dig är evig

 


Bibeln säger
Jer 31:3
Fjärran ifrån uppenbarade sig Herren för mig: ”Med evig kärlek har jag älskat dig,
 därför låter jag min nåd bli kvar över dig.


Vi var för några dagar sedan ute på stan och berättade om Jesus. Då kom det fram en gammal man. Jag sa till honom att Jesus älskade honom, han tittade på mig och sa, 
"det har jag aldrig hört. Jag gick på tältmöten som ung och då predikades det att Gud vill straffa mig." 
Kanske har du också fått höra det att Jesus är ute för straffa dig. Sådana predikningar har fått många att gå bort från Herren i bedrövelse. Sanningen är att Jesus älskar dig så mycket att han sände sin egen son att dö i ditt ställe och betala priset för din synd. Guds kärlek till dig är evig,  den tar aldrig slut.

Joh 3:16 - Ty så älskade Gud världen att han sände sin enfödde son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv.

Det är den välkända versen som även kallas lilla bibeln. Det spelar ingen roll vilka hemska synder du gjort. Jesus kommer aldrig att sluta älska dig. Han hatar synden som du gör, men han kommer aldrig att sluta älska dig. Han längtar efter dig och vill ha en gemenskap med dig. Jesus kom inte för att skapa en religion för dig. Han kom för skapa en relation med dig. Att ta emot Jesus i sitt hjärta, och be honom förlåta din synd kommer förvandla dig på djupet, och ge dig evigt liv.


Kommentarer

  1. Är du i liknande situation situation som mannen jag pratade med?
    Kommentera gärna.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Kommentera gärna detta inlägg. Vi vill gärna ha en dialog med dig.

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.