Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Känner du dig uppgiven?


Bibeln säger
Joh 14:27
Frid lämnar jag åt er. Min frid ger jag er. Jag ger er inte det som världen ger. 
Låt inte era hjärtan oroas och tappa inte modet.


Du kanske känner dig uppgiven. Du längtar efter något mer i livet än vad du upplever nu.
Kanske har du sökt i många religioner för att hitta det som du söker, men inte hittat det. Kanske undrar du vad som kommer hända med dig efter din död.

Jesus är svaret på ditt problem

Jesus levde ett syndfritt liv på jorden på jorden för 2000 år sedan. Han kom till jorden av ett syfte, det var att betala priset för dina synder på korset, genom att dö i ditt ställe. Han älskar dig för mycket för att se dig gå förlorad.

Utan Jesus är du dömd till ett evigt straff

Nu har du möjlighet att tillbringa evigheten tillsammans med Jesus och få ditt liv förvandlat.
Genom att acceptera och tro på honom ,det han gjorde för dig när han dog på korset och be honom förlåta dina synder. Gör du det, då säger Bibeln att du blir frälst (räddad för evigheten). Väljer du att inte göra det kommer du att gå evigt förlorad och att drabbas av straffet för din synd, vilket innebär evig skilsmässa från Gud, med evig plåga i helvetet.

Helvetet är egentligen en plats för djävulen och hans demoner. Gud vill inte att du ska hamna där därför sände han sin egen son Jesus att dö i ditt ställe.

Gud är helig, han avskyr synd

Du kanske säger, Jag är en god människa jag kommer komma till himlen. Utan Jesus gör du inte det. Ingen av oss klarar att vara syndfri. Gud har nolltollerans mot synd. Även att ljuga eller tala illa om någon eller att se på någon med sexuell lust utan att vara gift i ett heterosexuellt äktenskap, anser han som synd. Ingen av oss klarar den testen. Därför sände han Jesus som din räddning.

Vill du räddad för evigheten?

Det är enkelt men kräver att du är ärlig och menar det. Du kan be en bön till Gud. För att hjälpa dig, har vi lagt ut en frälsningsbön som du kan be till Gud här. - Gud välsigne dig!

 

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.