Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Är du trött på livet och färdig att ge upp?

 

 • Är du trött på livet och färdig att ge upp?

 • Bibeln säger

 • Jes. 53:4-5
 • Men det var våra sjukdomar han bar 
 • våra smärtor tog han på sig,
 • medan vi såg honom som hemsökt,
 • slagen av Gud och pinad.
 • Han blev genomborrad för våra brott,
 • slagen för våra synder.
 • Straffet blev lagt på honom
 • för att vi skulle få frid,
 • och genom hans sår är vi helade

 • Du ska veta att det finns en utväg även om det ser mörkt ut


 • Hur kan jag säga det så säker? - Jo eftersom jag lidigt av psykisk ohälsa i över 30 år. Många gånger har jag varit färdig att ge upp allt, men vetskapen om att det finns en Gud som älskar mig och finns hos mig har hållt mig kvar i tron på Jesus.


  Du kanske inte har den tron, just därför vill jag dela med mig den till dig. Jesus älskar dig så mycket. Det är inte hans vilja att du ska ha det som du har det nu? Han dog på ett kors för två tusen år sedan för att sätta dig fri från ditt mörker och ge dig ett evigt liv. Detta är sanningen för alla människor som levde då och som lever nu. Du är unikt skapad av Gud och han älskar dig med evig kärlek.

  Jesus själv kände all världens mörker när han hängde på korset, så han kan förstå din situation. Han vill också ge ditt liv en helt ny mening. Ta emot Jesus i ditt liv idag. Då kommer han alltid att finnas vid din sida han lämnar aldrig dig. Det är väldigt enkelt att komma till honom att vilja tro på honom och be honom förlåta dig alla synder du gjort i ditt liv. Till din hjälp har vi skrivit en frälsningsbön du kan be. Men det viktigaste är att du menar allvar med din bön. Läs gärna vidare på vår sida och se videoklipp om människor som mött Jesus.


  Kommentarer

  Jesus väntar på dig!

  Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

  Bibelord om hur du blir fräst

  Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

  Frälsningsbön

  Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.