Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Jesus älskar alla hinduer

 Detta inlägg tillägnar jag dig som är hindu!


Jesus älskar dig, så högt att han
dog för dig på ett kors för 2000 år sedan för att betala
priset för din synd. Han gjorde det möjligt för dig att leva i evighet
med honom.


Du behöver inte längre söka sanningen hos miljontals gudar som aldrig kommer kunna hjälpa dig. Du behöver inte längre leva i fruktan för att gudarna ska straffa dig. Du behöver inte längre kämpa för att att nå ett utslocknande.

Jesus sa. Jag är vägen sanningen och livet, ingen kommer till fadern utom
genom mig.

Jesus är den enda vägen. De gudar som du kanske följt i hela ditt liv och trott på är inget annat än onda andars läror. Dessa onda andar och djävulen själv har försökt att dra dig bort från sanningen. Du kan bli fri från din fruktan just här och nu och be Jesus komma in i ditt liv. Fortsätt att läsa här på hemsidan och se videoklipp av människor som mött Jesus.

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.