Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Jesus frälser!


Jag vill poängtera för er som läser här på bloggen att frälsningsbönen som vi lagt ut inte är något magiskt eller någon trollformel som gör att du blir frälst. Frälsningsbönen är endast en hjälp för dig att forma din bön till Jesus. Det är bara Jesus som frälser dig, och det gör han när du ärligt ber till honom. När du kommer inför honom och erkänner din synd och att du tror och vill tillhöra honom.

Men att bli frälst betyder inte att du är färdig och klar. Nu börjar det andliga livet. Precis som när ett barn föds, så är det inte slutdestinationen utan början på livet. Sedan ska du växa i din tro precis som ett barn som lär sig krypa och gå.

Vad gör att du växer i din tro

För att växa i din tro behöver du döpa dig och läsa bibeln regelbundet, det är mat för din ande. Du behöver också besöka en kyrka som predikar Guds ord. Det är viktigt att du har en andlig gemenskap med andra troende. Samtala med Gud i bön. Du kommer succesivt bygga upp din tro. För vissa går det fort, för andra tar utvecklingen lite längre tid. Låt Jesus regera i ditt liv och lägg av med synd som du höll på med innan du blev frälst. Jesus kommer att hjälpa dig.
 

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.