Jörgen och Florence Milton hälsar dig välkommen!

Vem är Jesus ?


Jesus levde här på jorden för ca 2000 år sedan!. Men vad var det med hans liv som var så speciellt att han i våra dagar har 2 miljarder efterföljare i hela världen. Ingen annan person i världshistorien har påverkat mänskligheten som han. Han bevisade att hans ord var sanna. på många sätt. Människor blev helade från sjukdomar, uppväckta från de döda, de demon-besatta blev fria, ja han t.om bestämde över naturlagarna.

Många i hans samtid och även i vår tid håller med om att han var en undergörare, som hade en nära kontakt med fader Gud. Men faktum är att Jesus var och är så mycket mer än detta. Han är nämligen Gud själv som föddes till jorden med ett specifikt syfte, och uppdrag. Jesus kom inte för att ge dig en ny religion som du slaviskt måste följa. Nej han kom för att frälsa hela världen och göra det möjligt för alla människor att bli räddade undan helvetet, och få sina liv förvandlade.

Genom hans död på korset betalade han lösensumman för hela mänsklighetens synd. Både vad som varit, vad som då var och vad som skulle komma. Genom sin död gav han dig och mig en fri biljett till himlen och det eviga livet även om vi nu lever 2000 år senare. Men det underbara var att det inte stannade med hans död, utan att han uppstod efter tre dagar för att sedan leva för evigt. Det var endast kärlek som drev Jesus till allt detta. För att du skulle kunna ha en personlig kontakt med honom. Han vill vara din vän idag. Han vill trösta dig när du har det svårt. Han vill hjälpa dig med din oro. Denna sida är för dig som vill veta mer om Jesus och livet med honom. Kanske har du sökt dig till denna sida nu i tider av stor oro. När hela världen har drabbats av det dödliga viruset covid-19. Du kanske är i behov av tröst och vägledning. Då ska du veta att du kommit helt rätt för det är endast hos Jesus som vi har beskydd, tröst och hopp.

Kommentarer

Jesus väntar på dig!

Är du beredd att ge ditt liv till Jesus. Be honom att förlåta dina synder. Till din hjälp kan du be denna bön till Jesus och tro samt vara ärlig inför Gud när du ber. Kontakta oss gärna efter att du bedit, så vill vi hjälpa dig vidare i tron. Be högt för dig själv.

Bibelord om hur du blir fräst

Vad säger Bibeln Rom 10:9-10 9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 10 Med hjärtat tror man och blir rättfärdig, med munnen bekänner man och blir frälst.

Frälsningsbön

Jesus, jag kommer till dig precis som jag är. Förlåt mig alla mina synder och rena mig från all orättfärdighet. Jag har beslutat att följa dig från och med nu och under resten av mitt liv. Fräls mig och rädda mig från satans grepp. Jag bekänner dig Jesus som Herre i mitt liv. Tack Jesus att du på korset dog för all min synd, sjukdom och ångest. Du uppstod på tredje dagen och lever för evigt. Du sitter på Guds högra sida i himmelen och ber för mig. Tack för att jag får tillräkna mig Ditt liv, Din död och Din uppståndelse. Jesus tack för att du nu har gett mig ett evigt liv. Hjälp mig att vandra nära dig och jag ber att du leder mig på den rätta vägen för ditt namns skull. I Jesu namn, amen.